Boligprojekter

Hos CL Bolig udvikler vi nye og spændende boligområder.

Vores mål er at skabe attraktive, og energivenlige hjem over hele landet, med særligt fokus på bæredygtighed. 
Derfor har vi altid nye udlejningsprojekter i støbeskeen.

Lige nu står de første moderne og tidsvarende rækkehuse klar på forskellige lokationer i Jylland, på Fyn og Sjælland. Vores boligprojekter er skræddersyet til at imødekomme de skiftende behov og ønsker hos vores kommende lejere.

Når du klikker dig ind på et specifikt projekt, får du muligheden for at udforske boligen i 3D. Her kan du også bestille udlejningskataloget for det pågældende projekt. Vi ønsker at give dig den mest detaljerede information og en realistisk oplevelse af, hvordan dit kommende hjem vil se ud.

Nedenfor kan du udforske vores forskellige boligprojekter i detaljer. Hvis du forestiller dig et liv i et af vores rækkehuse, så tøv ikke med at skrive dig op på vores interesseliste. Vores dedikerede udlejningsteam står også klar til at besvare dine spørgsmål, og hjælpe dig med at finde det perfekte hjem. Ring til os på 7070 7878.

Hvorfor leje et rækkehus hos CL Bolig?

Et nybygget rækkehus hos CL Bolig er udstyret med moderne faciliteter, og energieffektive løsninger. Vores lejeboliger er designet med fokus på bæredygtighed.

Hvilket betyder lavere energiforbrug, og derved lavere omkostninger for dig som lejer. 

Beliggenheden af vores lejeboliger spiller også en vigtig faktor.

Hos CL Bolig tænker vi også beliggenhed ind. Gerne udviklingsområder, der har nem adgang til byens faciliteter som skoler, indkøb, transport, osv.

Så det gør det muligt for vores lejere at nyde et bekvemt, trygt, og roligt hjemmemiljø.

Ikast

Ikast er en by hvor du finder alt indenfor bygrænsen. Flyt til Grøddehøj i Ikast i et af de 38 nye, rummelige rækkehuse som står klar til indflytning start 2024. Grøddehøj er perfekt for børnefamilierne, da skole, indkøbsmuligheder, natur og gode stisystemer ligger lige rundt om hjørnet.

Voel

Voel er en by udenfor Silkeborg, Voel er blevet attraktiv for børnefamilier, da byen både byder på skole, sportshaller og skøn natur. Allerede nu står 25 lækre rækkehuse i Voel klar til indflytning. Med kun 30 minutters kørsel til Aarhus, er Voel særdeles attraktiv.

Ryslinge

Ryslinge er en mindre by på Fyn med masser af charme og stemning. Her finder du både en højskole og en efterskole. Her er 62 rækkehuse opført med fokus på at minimere energiforbruget.

Ullerslev

Ullerslev er en by med kort afstand til Odense og Nyborg. Her finder du et godt lokalt fællesskab. I Højgårdsbakken i Ullerslev udlejer CL Bolig 89 nybyggede og lækre rækkehuse. Du finder også et lækkert udeareal med bla. Udendørs fitness.

Nr. Bjert

Er du vild med skøn natur og Kolding fjord få minutters kørsel fra din bolig, så er Sletteskoven i Nr. Bjert lige noget for dig! Her bliver 87 nye og gennemførte boliger klar til indflytning i foråret 2024. Centrum af Kolding finder du blot 5,5 km væk.

Stenlille

Flyt til Stenlille og nyd de fredelige og idylliske omgivelser. Med togstationen få minutters gang fra de 36 nyopførte boliger kan du komme til København på under 1,5 time. Stenlille byder på skole, sportshal og smuk natur rundt om boligen i et stille kvarter.

Skrillingehøjen

Nyd Skrillingehøjen med de lækre unikke boliger. Og bo tæt på naturen og vandet, samtidig med at du har kort afstand til Middelfart og bylivet.
 

Søvind

Selv fremhæver de lokale den særlig skønne natur i det bakkede landskab, det stærke naboskab og at det er et godt sted for børnefamilier at bosætte sig.