Hestehaven – Ryslinge

Netop nu står 62 flotte og moderne lejeboliger i Ryslinge på Fyn klar til indflytning. boligerne er attraktive både for den moderne familie, senioren og parret. Rækkehusene er alle opført i materialer med sans for både kvalitet og funktionalitet. Alle vores rækkehuse har gulvvarme i alle rum, alt i hårde hvidevarer, energivenlige tre-lags vinduer og et klimavenligt ventilationsanlæg, der genbruger varmen i hjemmet. Dette er med til at holde forbruget i rækkehuset lavt. Der er gjort klar til ladestander til din el bil.

  • 62 Lejeboliger
  • 69 – 112 m2
  • 2 – 4 Værelses

Ryslinge- bo med naturen tæt på i et stærkt lokalfællesskab 

Ryslinge ligger naturskønt gemt væk i en dal med flere gamle kulturinstitutioner og et rigt forenings- og idrætsliv. Attraktive faktorer, der i den grad tiltrækker moderne børnefamilier.

I byen finder du flere dagligvareforretninger, børnehaver og to skoler, mens det aktive forenings- og idrætsliv er drivkræfterne bag en tennisklub, en gymnastikforening, outdoor action samt en idrætshal med fitnesscenter. Der er også kulturtilbud i form af teater, sangkor og billedskole, mens den flotte natur med store skove og herregårdsmarker giver rige muligheder for gode cykel- vandreture.

Byen ligger kun fem kilometer øst for Ringe og 30 minutters kørsel fra Odense.

Udlejningen af Hestehaven i Ryslinge er i fuld gang

Hvis du kan se dig selv disse dejlige omgivelser så kontakt vores dygtige udlejningsteam på 7070 7878. Her kan du også booke en fremvisning af en bestemt bolig, eller besøge vores møblerede prøvebolig og se hvordan rækkehusene kan indrettes.

Vi inviterer løbende til åbent hus arrangementer, hvor du kan opleve den natur og det nærmiljø, der forhåbentlig skal danne ramme om dit kommende hjem. Her på siden slår vi løbende datoer op for vores kommende åbent hus arrangementer.