Åbent hus & åben grund

Hos CL Bolig giver vi dig løbende mulighed for at udforske vores områder og boliger. 

Alle vores rækkehuse bliver opført i kvalitetsmaterialer med omtanke for bæredygtighed, og når de står færdige, har du selvfølgelig mulighed for at opleve dem til en række åbent hus arrangementer. Du kan også vælge at booke en personlig fremvisning sammen med én af vores dygtige udlejningsassistenter, ligesom der tilmed er mulighed for at gå på opdagelse i dit nye hjem med 360 grader VR billeder.

Kom til åben grund

Indtil vores lejeboliger står klar, tilbyder vi også ‘åben grund’ arrangementer, hvor du kan opleve den natur og det nærmiljø, der forhåbentlig skal danne ramme om dit kommende hjem. Her på siden slår vi løbende datoer op for vores kommende åben grund arrangementer.

Hold dig opdateret

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, holder du dig informeret om udlejningsprojekterne , og du vil få tilsendt datoer for både åben grund og åbent hus.

Du kan også vælge at følge os på facebook og instagram, hvor vi løbende opdaterer fra vores forskellige boligprojekter – lige fra første spadestik til boligerne står indflytningsklar.

Kommende åbent grund/hus-arrangementer