De bedste i branchen
- samlet på ét sted

CL Bolig

Fundamentet til udviklingsfirmaet Chrøis & Lund og udlejningsselskabet CL Bolig blev støbt, af Henriette Chrøis og Thomas Lund i august 2022. Målsætningen er at udvikle nye og spændende boligområder i hele landet ved at opføre lejeboliger med lejeren i fokus. Med sig havde både Henriette og Thomas mange års erfaring indenfor ejendomsudvikling og udlejning samt et ønske om at nytænke branchen.

CL Bolig udlejning

Hos CL Bolig sætter vi lejerne i fokus. Det er ikke en tilfældighed, når vi siger, at vi ikke bare bygger huse – vi skaber hjem, fremtidens hjem. Hos os handler det ikke om at opføre hurtige lejeboliger i tilfældigt udvalgte områder, men om at opbygge trygge miljøer med attraktive, nærværende og personlige hjem for vores lejere.

Vi udlejer boliger i områder med et stærkt nærmiljø, god infrastruktur, tæt på indkøb, skoler, institutioner, og den skønne natur. Dit hjem er ikke blot din bolig, men også dit nærområde. Derfor ønsker vi at give vores lejere et attraktivt uderum med et indbydende lokalsamfund samt mulighed for naturoplevelser og fællesskab.

Fremtidens boliger

CL Bolig har øje for miljøet og lejeren. For dig som lejer, betyder det at du får et rækkehus med kvalitets materialer, et lavt energiforbrug, sundt indeklima, og ca halveret co2 aftryk. Derudover vil du flytte ind i et område, hvor der er taget højde for den omkringliggende natur, så du kan nyde et liv i dejlige  omgivelser der ligger op til fællesskab. Se vores boligprojekter her.

FOR UDLEJNING – KONTAKT CL BOLIG 7070 7878

Chrøis & Lund udvikling

Henriette Chrøis

Direktør/ejer
Tlf. 9363 2999
hch@chroislund.dk

Hos Chrøis & Lund er målet at skabe fremtidens hjem. Både målt på livskvalitet og på vores miljømæssige aftryk. Derfor ligger der grundige overvejelser bag ethvert byggeri, som Chrøis & Lund står bag. Lige fra køb af byggegrunde til valg af materialer og løsninger.

Kun på den måde kan vi sikre, at social kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Nu – og for fremtiden.

Social livskvalitet

Når Chrøis & Lund udvikler områder til beboelse, sker det ud fra en vision om at skabe høj, social livskvalitet. Vi vurderer derfor vores grunde til udstykning nøje og kigger først og fremmest på beliggenheden: Hersker der et stærkt nærmiljø? Er det tæt på indkøb? Er der en god infrastruktur? Skole og institutioner? Skøn natur? Når disse krav er opfyldt, starter Chrøis & Lund udviklingsprocessen til et nyt og attraktivt bolig projekt.

Bæredygtighed

Der findes i dag en række klimakrav i bygningsreglementet, der har til formål at nedsætte CO2-udledningen fra nybyggeri i Danmark. Hos Chrøis & Lund mener vi dog, at byggebranchen også selv bør tage ansvar og arbejde målrettet for at nedbringe sit klimaaftryk. Derfor har vi valgt at tænke bæredygtighed ind i alle aspekter af vores byggeri. Lige fra byggemetoder til valg af materialer, kvalitet og forbrug.

Hvorfor går vores byggeri hurtigere end traditionelt byggeri?

En af de største fordele ved elementbyggeri er den betydelige tidsbesparelse der ligger i byggeperioden. Træelementerne fremstilles på fabrikken parallelt med, at fundamentet og forberedelserne på byggepladsen er i gang. Elementerne til boligerne bliver produceret på en lokal fabrik i Midtjylland, i tørt og tempereret klima, under de bedste arbejdsforhold. Vi kan derfor garantere en byggetid på ca. 8 mdr. i forhold til traditionelt byggeri der har byggetid på op til 1 år eller mere. Elementerne bliver monteret på byggepladsen i tørvejr, husene lukkes, og er tætte samme dag som de rejses. Derfor kan der ca. stå 5-7 boliger færdige om dagennår monteringen starter. Samlet set tilbyder elementbyggeri en række fordele, herunder tidsbesparelse, præcision, kvalitetskontrol, bæredygtighed og fleksibilitet. Det er en metode, der forbedrer byggeprocessen og resultatet, og som fortsat vinder popularitet i byggeindustrien.

 CO2 aftryk

Hos os udleder vores byggeri derfor kun halvt så meget CO2 i forhold til den tilladte grænseværdi for nybyggeri. Det gør vi for at sætte handling bag vores ord. Samtidig benytter vi de energiressourcer, der resulterer i mindst mulig energiudladning, hvilket medfører et meget lavt energiforbrug for vores lejere. Vi har også særligt fokus på, at der skal være faciliteter til lejere med elbiler. Bygger vi i områder, hvor der ikke er mulighed for at tilgå fjernvarme, opfører vi moderne varmepumper, ligesom vi er ved at undersøge, hvordan vi kan tilknytte energi fra solceller.

For at kunne bygge hjem til fremtiden skal vi passe på nutiden.

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.