Højgårdsbakken – Ullerslev

Ullerslev har det hele – unikt sammenhold, smuk natur og gode faciliteter.

Mindre end 20 kilometer fra Odense forenes skove, marker og vild natur med hyggelige villaveje, trygge stisystemer og et helt særligt sammenhold. Her ligger byen Ullerslev, hvor CL Bolig kan byde indenfor i Højgårdsbakken til intet mindre end 89 flotte, nybyggede lejeboliger, der indeholder alt, hvad den lille familie, parret, eller senioren kan ønske sig. Rækkehusene er alle opført i materialer med sans for både kvalitet og funktionalitet. Alle vores rækkehuse har gulvvarme i alle rum, alt i hårde hvidevarer, energivenlige tre-lags vinduer og et klimavenligt ventilationsanlæg, der genbruger varmen i hjemmet. Dette er med til at holde forbruget i rækkehuset lavt. Der er gjort klar til ladestander til din el bil.

  • 89 Lejeboliger
  • 69 – 97 m2
  • 2 – 3 Værelses

Bosæt dig i Ullerslev hvor fællesskabet har stor betydning

Lille by – store fællesskaber. Sådan lyder mottoet i Ullerslev, hvor der ifølge de lokale er hilsepligt. Fællesskabet bygger blandt andet på et rigt idræts- og kulturliv samt et bredt og varieret foreningsliv. Alt sammen tilsat lidt ægte fynsk charme. Her er kultur- og fritidsoplevelser en afgørende faktor for det gode liv, der for børnefamilier leves med fritidsklub, legepladser, skaterbane, bibliotek samt utallige sportsaktiviteter.

Byen byder også på både offentlig og privat dagpleje, vuggestue en skole og hele tre børnehaver – heriblandt en naturbørnehave. I forhold til indkøb har byen både en Spar og en Netto samt to lokale pizzeriaer.

Fra Ullerslev er der kort afstand til både Odense og Nyborg, ligesom de hyggelige nordfynske byer er inden for kort rækkevidde. Der er gode busforbindelser, og E20-motorvejen er bare fem minutter væk.

Udlejningen er i fuld gang

Vores lejeboliger i Ullerslev står netop nu klar til indflytning. Og udlejningen er i gang, hvis du kan se dig selv i disse dejlige omgivelser så kontakt vores dygtige udlejningsteam på 7070 7878. Her kan du også booke en fremvisning af en bestemt bolig, eller besøge vores møblerede prøvebolig og se hvordan rækkehuset kan indrettes.

Vi invitere løbende til åbent hus arrangementer, hvor du kan opleve den natur og det nærmiljø, der forhåbentlig skal danne ramme om dit kommende hjem.