Valdemars Have – Voel

25 flotte boliger står klar til indflytning i attraktive Voel i Midtjylland.

Udlejningen er i fuld gang, find mere information her på hjemmesiden.

Eller kontakt os i udlejningen, CL Bolig på 7070 7878, så hjælper vi dig med at finde fremtidens hjem.

Vi skaber hjem, fremtidens hjem.

Drømmer du om at bo i et af de moderne og nyopført rækkehuse i rolige og naturskønne omgivelser? Så er Valdemars Have i Voel lige noget for dig!

Her udlejer CL Bolig 25 flotte lejeboliger, der indeholder alt, hvad den moderne familie, parret, eller senioren kan ønske sig. Rækkehusene er alle opført i bæredygtige materialer med sans for både kvalitet og funktionalitet. Rækkehusene skiller sig ud med deres træbeklædning, og sedum på tagene som giver boligerne et naturligt og bæredygtigt præg.

  • 25 Lejeboliger.
  • 67 – 112 m2.
  • 2 – 5 Værelses.

Nær centrum og smuk natur.

Som by ligger Voel helt perfekt – omgivet af indbydende natur, grønne arealer og med flot udsigt over landskabet. Byen er også godt placeret i forhold til infrastruktur, da du har blot 10 minutters kørsel til Silkeborgs centrum og en halv time til Aarhus’ pulserende byliv. Denne attraktive placering har gjort, at Voel i stigende grad er blevet populær blandt børnefamilier, der kan se sig selv i en lille, men aktiv og sammentømret by med et særdeles godt forenings- og sportsliv.

Voel tilbyder gode indkøbsmuligheder, hele to skoler, lokalt ismejeri, pizzaria, et stort børnehus med både børnehave og vuggestue, en SFO samt et par store sportshaller, der gemmer på mange sjove aktiviteter for børn. Sidst men ikke mindst er områdets skønne natur ideel til udflugter for hele familien, ligesom Silkeborgs kuperede og smukke landskab ikke ligger langt væk.

Enkelte boligtyper er fuldt udlejet, så kontakt CL Bolig- så hjælper vi dig med fremtidens hjem.