Valdemars Have - Voel

67-111 ㎡ /

2-5 værelser /

1 badeværelse(r)

8600 Silkeborg

Rækkehuse

25 flotte rækkehuse klar i attraktive Voel i Midtjylland.

Drømmer du om at bo i et moderne og nyopført rækkehus i rolige og naturskønne omgivelser? Så er Valdemars Have i Voel lige noget for dig!

Her udlejer CL Bolig 25 lækre og nye rækkehuse, der indeholder alt, hvad den moderne familie, parret eller, senioren kan ønske sig. Rækkehusene er alle opført i bæredygtige materialer med sans for både kvalitet og funktionalitet.

 

Flyt til Voel

Voel har en god placering i forhold til infrastruktur, da du blot har 10 minutters kørsel til Silkeborgs centrum og en halv time til Aarhus’ pulserende byliv. Denne attraktive placering har gjort, at Voel i stigende grad er blevet populær blandt børnefamilier, der kan se sig selv i en lille, men aktiv og sammentømret by med et særdeles godt forenings- og sportsliv.

Voel tilbyder gode indkøbsmuligheder, hele to skoler, lokalt ismejeri, pizzeria, et stort børnehus med både børnehave og vuggestue, en SFO samt et par store sportshaller, der gemmer på mange sjove aktiviteter for børn. Sidst men ikke mindst er områdets skønne natur ideel til udflugter for hele familien, ligesom Silkeborgs kuperede og smukke landskab ikke ligger langt væk.

 

Boliger med fokus på bæredygtighed i Valdemars Have

Med et hjem i Valdemars Have bosætter du dig omgivet af indbydende natur, grønne arealer og med flot udsigt over landskabet .De 25 rækkehuse er lavenergi boliger, og varierer i størrelser fra 2-5 værelser med en månedlig husleje fra 7.495,-/md. Depositum udgør 3 måneders gratis husleje. Mulighed for at Keyhole står for dit depositum, læs mere her. Du får egen privat parkeringsplads, gulvvarme og ventilationsanlæg i alle rum samt egen privat terrasse. Og selvfølgelig er dit kæledyr velkommen.

 

Udlejningen er startet

Der er fuld gang i udlejningen! Så hvis du kan se dig selv, eller i som familie i disse dejlige omgivelser i Voel. Så kontakt CL Bolig for udlejning eller mere information, 7070 7878.

 

 

Situationsplan Voel

Her finder du hjem

Boligstørrelse
Boligstørrelse - slider
47m2126m2
Antal værelser
Antal værelser - slider
15
Husleje pr. md.
Husleje pr. md. - slider
6295kr.12495kr.
Status

Alle boliger - Valdemars Have - Voel

Silkeborg
86 m2
3 vær.
udlejet
Silkeborg
84 m2
3 vær.
udlejet
Silkeborg
86 m2
3 vær.
udlejet
Silkeborg
111 m2
5 vær.
udlejet
Silkeborg
95 m2
3 vær.
udlejet
Silkeborg
74 m2
2 vær.
udlejet
Silkeborg
97 m2
3 vær.
udlejet
Silkeborg
86 m2
3 vær.
reserveret
Silkeborg
84 m2
3 vær.
udlejet
Silkeborg
74 m2
2 vær.
udlejet
Indlæser

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores lejeboliger til dig. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, så vi sammen kan aftale en tid for fremvisning.