Valdemars Have – Voel

3 Værelses rækkehus 97 m2

Valdemars Have

62,
Silkeborg
Rækkehus

97 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Lyst og lækkert 3 værelses rækkehus i Valdemars Have i Voel.

Boligen har alt i hårde hvidevarer, et stærkt og vedligeholdelsesfrit laminatgulv samt egen terrasse og lille have.

Køkken-alrum og stue
Det store køkken-alrum, med stue i forlængelse bliver et naturligt samlingspunkt i dette hjem.

I køkkenet får du et hvidt og tidløst køkken fra HTH, som indeholder alt i hårde hvidevarer. I køkkenet er der god plads til et spisebord.
I forlængelse af køkken-alrummet har du stuen, med både plads til chaiselong sofa og TV. Herfra er der direkte adgang til en privat terrasse og have som binder ude- og indelivet sammen.

Værelser
Boligen byder på 2 værelser alle med faste skabe og gulv til loft vindue som giver et dejligt lysindfald. Værelserne varierer i størrelse. Du får i denne bolig 1 værelse på 10,3 m2 og 1 værelse på 10,6 m2.

Badeværelse
Boligens badeværelse er med hvide badeværelseselementer fra HTH samt grå klinker. Som i boligens resterende rum har du også gulvvarme og ventilationsanlæg på badeværelset der er med til at sikre et sundt indeklima.

Uderum
Med et hjem i Valdemars Have har du på den ene side af huset adgang til en dejlig privat have med flisebelagt terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe i skønne omgivelser. På den anden side af huset har du et træskur, hvor der er god plads til opbevaring af f.eks. værktøj. Du får også 2 private parkeringspladser foran huset, så der ikke er langt at gå med indkøbene.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Valdemars Have – Voel

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Bydel

Voel

Blok

4

Værelser

3

Areal

97 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

H95-3-Gavl

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.