Skovgårdhøjen - Søvind

67-126 ㎡ /

2-5 værelser /

1 badeværelse(r)

8700 Horsens

Rækkehuse

Skovgårdhøjen - Dit hjem midt i naturen

Bo med kig til vandet i moderne rækkehuse

Et nyt attraktivt boligområde bestående af 42 lækre rækkehuse. Skovgårdhøjen henvender sig både til det unge par, seniorerne og den mindre eller større børnefamilie.

De energi-venlige rækkehuse varierer i størrelserne 67m2 (2værelses), 75m2 (2-værelses), 84m2 (3-værelses), 95m2 (3-værelses) og 112m2 (4-værelses).

Huslejen begynder ved 7.695kr./md. Depositum udgør 3 måneders leje.        Ingen forudbetalt husleje.                                                                                    Kæledyr er velkommen i vores boliger. 

Når du træder ind i et af rækkehusene på Skovgårdhøjen vil du opleve hvad det vil sige at få et hjem hvor der er tænkt i udnyttelse af kvadratmeterne, gode materialer og planløsninger der matcher det moderne liv. 

Alle vores rækkehuse har gulvvarme i alle rum, alt i hårde hvidevarer, energivenlige tre-lags vinduer og et klimavenligt ventilationsanlæg, der genbruger varmen i hjemmet. Dette er med til at holde forbruget i rækkehuset lavt. Der vil være fælles ladestander til elbiler, ved boliger med parkeringsplads er der gjort klar til opsætning af ladestander. 

 

Rækkehuse med karakter

Bo i et moderne landsbysamfund lidt uden for Horsens

Rækkehusene opføres i varme røde teglsten, og kommer i 2 forskellige boligvarianter med hver deres karakteristiske udtryk, som er med til at livlig gøre området.

Her bliver du en del af et landsbysamfund i fredelige landlige omgivelser, mens du kun har 40 minutter i bil til både Vejle, Aarhus og Silkeborg.

Et skønt sted for børnefamilier

Byen byder bl.a. på institutioner og skole op til 7. klasse, en lokal Dagli’ Brugsen og en hal hvor der altid er masser af aktiviteter, gymnastik, fitness mm. Kun 2.5 km væk finder du Horsens Fjord, hvor der i området ned til er etableret skønne ruter for løbere og cyklister.

Selv fremhæver de lokale den særlig skønne natur i det bakket landskab, det stærke naboskab og at det er et godt sted for børnefamilier at bosætte sig.

 

Udlejningen er i gang

Ønsker I at leje et af de rækkehusemne i Søvind ved Horsens? Så har I allerede nu mulighed for at reservere jeres kommende hjem, der matcher med de ønsker og behov I har.

Kontakt os på udlejning@clbolig.dk eller 7070 7878.

Når rækkehusene står klar, inviterer vi selvfølgelig til åbent hus, men før det, tilbyder vi også ‘åben grund’ arrangementer, hvor du kan opleve boligerne og det nærmiljø, der muligvis skal danne rammen om dit eller jeres kommende hjem.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for at modtage senest nyt om boligerne i Søvind. Hvis du booker en fremvisning, kontakter vores udlejningsteam dig så snart der er boliger at vise frem.

Skovgårdhøjens område

Der etableres lækre fælles udearealer med hængekøjer, bord bænke sæt, legeplads og en agilitybane. Her har områdets beboer mulighed for uforpligtende møder eller mere arrangeret samvær i form af pladsfest, bålaften eller lege dage for de mindste.

De grønne arealer, fællesarealerne og boligerne bindes sammen af trygge stier rundt i området.
Der etableres fælles parkeringspladser i mindre sektioner rundt omkring boligerne, så der ikke er langt fra bil til hoveddør med tasker og indkøbsposer. 

På oversigtskortet herunder kan du se hvordan rækkehusene ligger placeret i forhold til hinanden og området omkring. Bogstaverne indikerer, hvilken boligtype der er tale om, og tallet angiver bolignummer.

soevind-situationsplan_2kb

Her finder du hjem

Boligstørrelse
Boligstørrelse - slider
47m2126m2
Antal værelser
Antal værelser - slider
15
Husleje pr. md.
Husleje pr. md. - slider
6295kr.12495kr.
Status

Alle boliger - Skovgårdhøjen - Søvind

Søvind
126 m2
5 vær.
11.995 kr./md.
Ledig fra 1/01-2025
Søvind
86 m2
3 vær.
reserveret
Søvind
84 m2
3 vær.
reserveret
Søvind
86 m2
3 vær.
8.995 kr./md.
Ledig fra 1/01-2025
Søvind
76 m2
2 vær.
8.395 kr./md.
Ledig fra 1/01-2025
Søvind
74 m2
2 vær.
8.395 kr./md.
Ledig fra 1/01-2025
Søvind
67 m2
2 vær.
reserveret
Søvind
112 m2
4 vær.
reserveret
Søvind
69 m2
2 vær.
7.695 kr./md.
Ledig fra 1/01-2025
Søvind
67 m2
2 vær.
reserveret
Indlæser

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil fremvisning

Vi glæder os til at fremvise vores lejeboliger til dig. Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, så vi sammen kan aftale en tid for fremvisning.