Skovgårdhøjen – Søvind

2 Værelses rækkehus 76 m2

Røde Mølle Banke

3A,
Søvind
Rækkehus

76 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
1. januar, 2025

Beskrivelse af boligen

Velkommen indenfor i dette 2 værelses rækkehus. Her vil du opleve hvor godt enhver kvadratmeter er udnyttet, så du kan få plads til alt det der er med til at skabe et hjem for dig.

Nydelig velkomst

Når du træder indenfor bliver du budt velkommen af et praktisk flot gulv i grå fliselook der er nemt at rengøre og vedligeholde. Her har du også en vaskemaskine og tørretumbler, bordplads samt et hvidt skab til opbevaring, og god plads til at skabe ekstra opbevaringsløsninger til jakker og sko. De faste hvide skabe går igen i boligens soveværelse hvor du har hele 3 stk.
Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.

Åben køkken i forbindelse med stue

Videre fra entreen træder du ind i køkkenet med hvide elementer fra HTH, som også går igen på badeværelset. Her får du godt med skabsplads og bordplads, en glaskeramisk kogeplade og ovn i arbejdshøjde.
I forlængelse af køkkenet og mod havesiden har du plads til et spisebord med fast plads til 4 personer, og et hyggeligt tv-hjørne med en dejlig stor sofa. Er der behov for en lille kontorplads, er det også muligt at indtænke i indretningen her.

Boligens udearealer

På indgangssiden har du en lille flisebelagt terrasse med plads til et cafesæt eller en bænk samt et træskur til opbevaring og cykelparkering.
På boligens modsatte side har du en større flisebelagt terrasse samt et mindre græsstykke omkranset af en nyplantet hæk. Her kan du nyde en stille morgen med kaffe og hunden eller de lune sommeraftener med grill og havespil.
Fra havesiden er der direkte adgang til de omkringliggende grønne arealer.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Skovgårdhøjen – Søvind

Husleje

8.395 kr./md.

Depositum

25.185 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

76 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

Status

ledig
1/01-2025

Typenummer

A3

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.