Wedellsparken – Herning

Nord for Herning ligger den attraktive bydel Tjørring, her opføres Wedellsparken et moderne boligområde bestående af 76 nye, lækre lejligheder. Området tilbyder en bred vifte af fordele for både unge og ældre beboere.

Wedellsparken er ideelt for studerende, der ønsker at etablere deres hjem enten alene eller med en roomie. Beliggende kun 5 km fra Herning bymidte samt tæt på uddannelsesinstitutioner, biblioteker og studiemiljøer, har Wedellsparken en perfekt placering. Derudover ligger Skødstrup sygehus kun 3 kilometer væk, hvilket gør området til en bekvem boligmulighed for studerende, der arbejder eller studerer på sygehuset.

Tjørring er omgivet af smuk natur og grønne områder, der indbyder til udendørs aktiviteter. Dette giver beboerne mulighed for at leve et aktivt liv.

  • 76 Lejligheder
  • 44 – 84m2
  • 1 – 3 Værelses

Bo i et skønt område for alle aldre

Byen har en velfungerende infrastruktur, der tilgodeser alle aldersgrupper. Med et velfungerende vejnet og forskellige transportmuligheder er det bekvemt at bevæge sig rundt i Tjørring og de omkringliggende byer. Wedellsparken byder også på gode shopping muligheder i nærområdet.

Beliggenheden tæt på Herning bymidte er en ekstra fordel, da det giver beboerne direkte adgang til et rigt udvalg af shopping, restauranter, kultur og underholdning. Denne tilgængelighed gør Wedellsparken til et ideelt sted at bo, hvor bekvemmelighed og byliv forenes.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder fra CL Bolig

Boligerne står klar til indflytning fra 15/10-2024.