Sletteskoven – Nr.Bjert

I Nr. Bjert, kun 5 km. fra Kolding, opføres Sletteskoven. Et nyt hyggeligt og naturrigt boligområde bestående af 87 rækkehuse til udlejning. Boligerne står klar til indflytning i etaper fra 1/3-2024. 

Nr. Bjert – Attraktiv bydel ved Kolding

Nr. Bjert er de seneste år blevet en populær bydel i Kolding. Bydelen grænser op til de attraktive områder Strandhuse og Drejens, som ligger med et fantastisk kig til Kolding Fjord.

Igennem de seneste år har byen gennemgået en betydelig udvikling, og udbygning. Du finder daginstitutioner, skole-/fritidsordninger, og et godt og aktivt foreningsliv.
Der er flere handlemuligheder, spisesteder, sportsklubber, museer samt butikker i gåafstand fra Sletteskoven

  • 87 Lejeboliger
  • 67-110 m2
  • 2-4 Værelses

Sletteskoven et sted for alle generationer

I boligerne såvel som området omkring er der både plads til at dyrke tilværelsen som familie, enlig og par. Her er også din hund eller kat velkommen indenfor.

Boligerne varierer fra 2 til 4 værelses rækkehuse, med en månedlig husleje fra 7.495,- md. ex. forbrug. Her kan I skabe et liv i trygge rammer, og etablere nye bekendtskaber, der rækker ind over nabohækken. Et hjem i Sletteskoven er mere end bare fire vægge. Alle vores rækkehuse har gulvvarme i alle rum, alt i hårde hvidevarer, energivenlige tre-lags vinduer og et klimavenligt ventilationsanlæg, der genbruger varmen i hjemmet. Dette er med til at holde forbruget i rækkehuset lavt. Der er gjort klar til ladestander til din el bil.