Skovlunden – Stenlille

Drømmer du om at bo i smuk natur, i et hyggeligt område? Så er Skovlunden i Stenlille lige noget for dig.

Skovlunden består af 36 lækre energi-venlige lejeboliger, der indeholder alt, hvad man kan ønske sig af en bolig. Rækkehusene er alle opført i materialer med sans for både kvalitet og funktionalitet. Og dit kæledyr er selvfølgelig også velkommen.

Stenlille- en hyggelig stationsby

Området omkring Skovlunden i Stenlille er rig på natur, og de grønne omkringliggende arealer trækkes med ind i Skovlunden, således at naturen omslutter boligerne. Der skabes ligeledes lækre udearealer med stiforbindelser, der understøtter fællesskabet.

Stenlille har masser at byde på, både kan man finde flere dagligvare butikker, idrætsfaciliteter, daginstitutioner, skole, og et lokal samfund i udvikling.

  • 36 Lejeboliger
  • 69 – 112 m2
  • 2 – 4 Værelses

Boligerne indeholder skabe i alle værelser, gulvvarme, nyt og tidsløst HTH-køkken, alt i hårde hvidevarer, privat terrasse, eget skur og egen parkeringsplads til udvalgte boliger. Der bliver opsat fælles ladestander til din elbil.

Udlejningen er i gang 

Der er stadig enkelte boliger tilbage i Skovlunden. Så skal et af rækkehusene være dit nye hjem? Så kontakt CL Bolig på 7070 7878 eller skriv til udlejning@clbolig.dk.

Vi inviterer løbende til åbent hus, hvor du kan opleve boligerne og det nærmiljø, der muligvis skal danne rammen om dit kommende hjem.