Grøddehøj – Ikast

Drømmer I om at bosætte jer i et hyggeligt villakvarter, i et nybygget rækkehus i det midtjyske? Så er Grøddehøj i Ikast svaret på jeres boligdrøm.

Ikast er en by, som på mange måder lever op til enhver børnefamilies drøm. Byen har et stærkt lokalsamfund, et aktivt foreningsliv for både børn og voksne og flere attraktive skoler, vuggestuer og børnehaver. Du bosætter dig i en by, hvor alt findes indenfor bygrænsen, og med let adgang til motorvejen og de to nabobyer, Herning og Silkeborg. 

Bosæt dig grønt

Med et hjem i Grøddehøj bosætter du dig i en grøn by og i en lejebolig, som er opført med tanke på bæredygtighed. Rækkehusene varierer i størrelserne 2, 3 og 5 værelses og omkranses af naturskønne arealer hvor du med tiden vil finde vilde blomster, engblomster, frugttræer og buske samt opholdsarealer for både børn og voksne.

  • 38 Rækkehuse
  • 69 – 111m2
  • 2 – 5 Værelses

Alle vores rækkehuse har gulvvarme i alle rum, alt i hårde hvidevarer, energivenlige tre-lags vinduer og et klimavenligt ventilationsanlæg, der genbruger varmen i hjemmet. Dette er med til at holde forbruget i rækkehuset lavt. Der er gjort klar til ladestander til din el bil.

Udlejningen er i gang 

Der er stadig enkelte rækkehuse tilbage i Grøddehøj. Så skal et af rækkehusene være jeres nye hjem? Så kontakt CL Bolig på 7070 7878 eller udlejning@clbolig.dk.

Vi inviterer løbende til åbent hus, hvor du kan opleve boligerne og det nærmiljø, der muligvis skal danne rammen om dit kommende hjem.