Skovgårdhøjen – Søvind

I Søvind, landsbyen mellem Horsens, Odder og Gedved opføres Skovgårdhøjen. Et nyt attraktivt boligområde bestående af 42 rækkehuse.
Her bliver du en del af et landsbysamfund i fredelige landlige omgivelser, mens du kun har 40 minutter i bil til Vejle, Aarhus og Silkeborg. 

Skovgårdhøjen- bo med vandkig

Byen byder bl.a. på institutioner og skole op til 7. klasse, en lokal Dagli’ Brugsen og en hal hvor der altid er masser af aktiviteter, gymnastik, fitness mm. Kun 2.5 km væk finder du Horsens Fjord, hvor der i området ned til er etableret skønne ruter for løbere og cyklister. 

Selv fremhæver de lokale den særlig skønne natur i det bakket landskab, det stærke naboskab og at det er et godt sted for børnefamilier at bosætte sig. 

Her findes et hjem både for det unge par, seniorerne og den mindre eller større børnefamilie. Her er hunde også velkommen til at flytte med ind. 

  • 42 Lejeboliger
  • 67-126 m2
  • 2-5 Værelses

Rækkehuse med karakter

Rækkehusene opføres i varme røde teglsten, og kommer i 2 forskellige boligvarianter med hver deres karakteristiske udtryk, som er med til at livliggøre området. Dertil findes der både 2, 3, 4, 5- værelses boliger. 

Når du træder ind i et af rækkehusene på Skovgårdhøjen vil du opleve hvad det vil sige, at få et hjem hvor der er tænkt i udnyttelse af kvadratmeterne, gode materialer og planløsninger der matcher det moderne liv.

Lyder det som noget for dig? Så kan du reservere din drømmebolig ved at kontakte CL Bolig på 70707878, eller udlejning@clbolig.dk.