Wedellsparken – Herning

3 Værelses lejlighed 76m2

Wedellsborgvej

10E,
Tjørring

Etage: st.

Lejlighed

76 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
15. oktober, 2024

Beskrivelse af boligen

Træd indenfor i denne 3 værelses lejlighed, et ideelt hjem for dig, der søger et ekstra rum, samtidig med at du værdsætter et rummeligt opholdsområde, hvor køkkenet og stuen er i åben forbindelse. Lejligheden er velegnet til delelejlighed.
Nydelig velkomst
Når du træder ind i lejligheden, bliver du budt velkommen gennem en entré med plads til opbevaring af overtøj og fodtøj.

Åben køkken i forbindelse med stue
Træd ind i denne charmerende treværelses lejlighed, hvor køkkenet og stuen smelter sammen i en harmonisk enhed. Den åbne planløsning skaber et luftigt miljø med plads til et spisebord. Køkkenet er lyst og udstyret med moderne hårde hvidevarer, der gør madlavningen til en fornøjelse.
I forlængelse af køkkenet har du plads til et spisebord med fast plads til 4 personer, og et hyggeligt tv-hjørne med god plads til sofa.

Lejlighedens værelser
Ved lejlighedens entré finder man det ene værelse, der er udstyret med to faste hvide skabe. Det andet værelse i boligen er tilgængeligt fra stuen og har et fast skab. På begge værelser er der tilstrækkeligt med plads til en seng og et skrivebord. Det ene værelse er også ideelt som børneværelse eller kontor.

Badeværelse
Lejlighedens badeværelse er holdt i en enkel og moderne stil. Det indeholder en bruseniche, toilet, håndvask samt en vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler.

Uderum
Med til denne lejlighed hører en stor, indbydende altan, som i sommerhalvåret forlænger boligens leverum. Altanen tilgås via stuen, og den har en god størrelse til et sæt havemøbler og blomsterkrukker.

Specifikationer

Type

Lejlighed

Energimærke

A2015

Projekt

Wedellsparken – Herning

Husleje

7.895 kr./md.

Depositum

23.685 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Bydel

Tjørring

Blok

Byg. 2C

Etage

st.

Værelser

3

Areal

76 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

Status

ledig
15/10-2024

Typenummer

C

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.