Valdemars Have – Voel

2 Værelses rækkehus 74 m2

Valdemars Have

88,
Silkeborg
Rækkehus

74 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Lækkert og veludnyttet 2 værelses rækkehus i Valdemars Have, rækkehuset er indrettet med et stort køkken-alrum, med stue i forlængelse. 

Boligen har alt i hårde hvidevarer, et stærkt og vedligeholdelsesfrit laminatgulv samt egen terrasse og lille have.

Køkken-alrum og stue
Rækkehuset indeholder rummelig køkken-alrum i forbindelse med stuen, så der er god plads til både spisebord, samt hyggekrog med sofa og tv.

Værelser
Boligen byder på 1 værelse med faste skabe og gulv til loft vindue som giver et dejligt lysindfald. Værelserne varierer i størrelse. Her får du et værelse på 10,5 m2.

Badeværelse
Boligens badeværelse er med hvide badeværelseselementer fra HTH samt grå klinker. Som i boligens resterende rum har du også gulvvarme og ventilationsanlæg på badeværelset der er med til at sikre et sundt indeklima.

Uderum
Med et hjem i Valdemars Have har du på den ene side af huset adgang til en dejlig privat have med flisebelagt terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe i skønne omgivelser. På den anden side af huset har du et træskur, hvor der er god plads til opbevaring af f.eks. værktøj. Du får også 1 privat parkeringspladser foran huset, så der ikke er langt at gå med indkøbene.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Valdemars Have – Voel

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Bydel

Voel

Blok

3

Værelser

2

Areal

74 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

H75-2

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.