Sletteskoven – Nr. Bjert

3 Værelses rækkehus 84 m2

Teodorsvej

4,
Kolding
Rækkehus

84 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

reserveret

Beskrivelse af boligen

Dette 3 værelses rækkehus byder på en attraktiv planløsning for den lille familie eller parret, der blot drømmer om et ekstra værelse. Med til boligen følger egen privat parkeringsplads, skur til opbevaring, terrasse samt lille have og alt i hårde hvidevarer.Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.

Velkommen hjem
Boligens første rum er en praktisk entre med flot gråt gulv i flise look.. Her har du en vaskemaskine og tørretumbler, bordplads samt god plads til opbevaring af overtøj og sko i de faste hvide skabe. De faste hvide skabe finder du også i boligens soveværelse og værelse. Er der behov for ekstra opbevaring, kan dette let etableres på modsatte side.

Opholdsrum
Fra entreen er der adgang til boligens køkken-alrum med loft til kip. Med både loft til kip og det fantastiske lysindfald fra de store vinduer, vil du her opleve en fantastisk rummelighed.
Den åbne planløsning indbyder til snak under madlavningen, alt imens der slappes af i det hyggelige sofa/TV hjørne eller arbejdes ved spisebordet. Der er både plads til en større sofa samt et spisebord med 6 faste siddepladser. Køkkenet er i et hvidt tidløs design fra HTH. Elementer som også går igen på badeværelset.

Soveværelse og et ekstra værelse
Soveværelset har plads til en dejlig stor dobbeltseng, hvorfra der er kig til boligens indgangsside. Det ekstra værelse kan både indrettes som et hyggeligt børneværelse med plads til leg, et teenageværelse med plads til en større seng og skrivebord eller et praktisk kontor. Herfra er der direkte kig til boligens udeareal, og de omkringliggende grønne arealer.

Boligens udearealer
På begge sider af rækkehuset er der mulighed for at skabe hyggelige uderum med de flisebelagte terrasser. På indgangssiden er der plads til et lille cafesæt, hvor der på havesiden er plads til et større loungesæt. De dejlige uderum er med til at udvide boligens kvadratmeter, når vejret indbyder til at åbne op.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Sletteskoven – Nr. Bjert

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

3

Areal

84 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

reserveret

Typenummer

B1

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.