Sletteskoven – Nr. Bjert

3 Værelses rækkehus 95 m2

Sørinesvej

3,
Kolding
Rækkehus

95 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
1. november, 2024

Beskrivelse af boligen

Dette 3 værelses rækkehus byder på en attraktiv og åben planløsning til den lille familie eller parret. Med til boligen følger egen privat parkeringsplads, skur til opbevaring, terrasse samt lille have og alt i hårde hvidevarer. Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.
Træd indenfor
Du bydes i dette rækkehus velkommen i en moderne entre, hvor der er gået tanke til praktikken vi alle kender til i en travl hverdag. Her har du vaskemaskine og tørretumbler, bordplads samt faste hvide skabe til opbevaring af overtøj, sko og tasker.

Køkken og stort opholdsrum
Videre fra entreen er der adgang til det store opholdsrum, hvor køkkenet kommer i direkte forlængelse. Køkkenet er i et hvidt og tidløst design fra HTH. Du får med denne planløsning ekstra bordplads i køkkenet, og kan samtidig holde madlavningen adskilt fra afslapningen i sofaen eller middagen ved spisebordet.
Det store rum med loft til kip har rigelig med plads, til både det lange spisebord og den store chaiselong sofa. Her kan du både prioritere, at have plads til hyggelige middage med venner, og en fredag aften foran fjernsynet med familien, uden at pladsen føles trang.

Boligens værelser
I soveværelset har du plads til en dobbeltseng, og en stor garderobe med de tre faste hvide skabe. Herfra er der kig til boligens indgangsside. Boligens ekstra værelse kan både indrettes som et hyggeligt børneværelse med plads til leg, et teenageværelse med plads til en større seng eller et praktisk kontor. Herfra er der direkte kig til boligens udeareal og de omkringliggende grønne arealer.

Hyggelige uderum
Udvid boligens kvadratmeter ved at skabe hyggelige uderum på begge sider af rækkehuset. På indgangssiden har du et mindre flisebelagt område med plads til en bænk eller et cafesæt. På havesiden har du både en flisebelagt terrasse og et græsstykke omkranset af en nyplantet hæk. Her er der plads til større havemøbler samt en grill.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Sletteskoven – Nr. Bjert

Husleje

9.895 kr./md.

Depositum

29.685 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

3

Areal

95 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

ledig
1/11-2024

Typenummer

B2

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.