Sletteskoven – Nr. Bjert

2 Værelses rækkehus 69 m2

Sørinesvej

21,
Kolding
Rækkehus

69 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Dette rækkehus henvender sig særligt til dig som par eller enlig. Her får du et hjem hvor du ikke skal gå på kompromis med kvalitet eller kvadratmeter. Med til boligen følger egen privat parkeringsplads, skur, terrasse samt lille have og alt i hårde hvidevarer.
Velkommen indenfor
Når du træder indenfor bliver du budt velkommen af en praktisk entre med flot gråt gulv i flise look. Her har du en vaskesøjle, samt god plads til opbevaring af overtøj og sko i de faste hvide skabe. De faste hvide skabe går igen i boligens soveværelse samt på badeværelset. Overalt i boligen er der gulvvarme og ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.

Opholdsrum
Fra entreen er der adgang til boligens store opholdsrum, der med loft til kip giver en fantastisk rumfornemmelse. Dette rum indbyder både til afslapning og socialt samvær, idet stue, spiseplads og køkken alt sammen ligger i åben forlængelse af hinanden. Køkkenet er i et hvidt tidløs design fra HTH.

Boligens udearealer
På indgangssiden har du en lille flisebelagt terrasse, et skur til opbevaring samt en privat parkeringsplads. På boligens modsatte side har du adgang til en flisebelagt terrasse samt et mindre græsstykke omkranset af en nyplantet hæk. Her kan du nyde en stille morgen med kaffe eller de lune sommeraften med grill og havespil.
Fra havesiden er der direkte adgang til de omkringliggende grønne arealer.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Sletteskoven – Nr. Bjert

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

69 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

A1

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.