Skovlunden – Stenlille

4 Værelses rækkehus 112 m2

Skovlunden

7,
Stenlille
Rækkehus

112 m2 /

4 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Drømmer du om et nyt hjem hvor der er plads til hele familien? Og hvor alt det I skal bruge i hverdagen, er i gåafstand fra døren? Så er det i Skovlunden, Stenlille hvor I sammen kan skabe rammerne for jeres nye hjem .

En praktisk velkomst
Boligens entre er både flot og praktisk. Gulvet er med gråt gulv i fliselook, så du ikke behøver at bekymre dig om beskidte støvler og tasker der bliver smidt på gulvet. I entreen har du både vaskemaskine, tørretumbler og mulighed for at lave gode opbevaringsløsninger til hele familiens sko og overtøj.

Familiens samlingspunkt
I boligens hjerte finder du det store fællesrum med køkken-alrum og stue i forlængelse. Her kan der laves mad i det åbne køkken, klares lektier ved spisebordet, slappes af i sofaen alt mens i stadig er sammen og kan vende dagen. Fra det store fællesrum er der adgang til boligens resterende værelser.

Boligens 3 værelser
Boligen byder på et stort soveværelse samt 2 mindre værelser. Alle værelserne er med faste hvide skabe til opbevaring samt et stort vindue, som på fineste vis lukker lys ind til rummet. Soveværelset samt det ene værelse er vendt mod boligens terrasse og de grønne fællesarealer. Det tredje værelse er placeret mod indgangssiden.

Boligens udearealer
Med til boligen har du egen parkering foran døren. Du får også et træskur på indgangssiden hvor du kan opbevare ting som værktøj, redskaber osv. På modsatte side af huset har du fra din terrasse direkte adgang til de grønne arealer i Skovlunden.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Skovlunden – Stenlille

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

4

Areal

112 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

D

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.