Skovlunden – Stenlille

2 Værelses rækkehus 76 m2

Skovlunden

29,
Stenlille
Rækkehus

76 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
1. september, 2024

Beskrivelse af boligen

Er drømmen, at få flere kvadratmeter? Et ekstra værelse? Eller at bosætte jer med direkte adgang til naturen? Så er dette 2 værelses rækkehus et oplagt valg for jer. Her får I en nybygget og energivenlig bolig i Stenlille med minimalt vedligehold. Dette nybygget rækkehus byder på flere kvadratmeter end det andet 2 værelses rækkehus i Skovlunden. De ekstra kvadratmeter finder du i boligens samlingspunkt, hvor du har stue og spiseplads i ét.

Velkommen hjem
Til et hjem hvor du kan slappe af og føle dig hjemme.
Du får en praktisk entre, Køkken-alrum med stue i forlængelse, 1 værelse, badeværelse samt en dejlig terrasse. Alt er holdt i et minimalistisk design, så du har mulighed for at sætte dit eget præg på dit hjem gennem indretningen.

Boligens samlingspunkt
Et køkken-alrum er for mange børnefamilier en drøm. Her kan I være sammen imens i stadig har gang i hver sit. Der kan laves lektier ved spisebordet, smøres madpakker i køkkenet og spilles PlayStation i sofahjørnet. Når sommeren melder sin ankomst, kan i åbne døren op til den dejlige terrasse og nyde de lune dage her.

Ryk livet udendørs
Med til boligen får du en lille hyggelig terrasse på indgangssiden, samt et skur til praktisk opbevaring. På modsatte side får du en større terrasse, hvor du har mulighed for at skabe et hyggeligt udemiljø. Fra terrassen er der direkte adgang til grønne arealer som både indbyder til leg, hundeluftning og en gåtur.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Skovlunden – Stenlille

Husleje

9.495 kr./md.

Depositum

28.485 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

76 m2

Husdyr tilladt

ja

Status

ledig
1/09-2024

Typenummer

B

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.