Skovlunden – Stenlille

2 Værelses rækkehus 69 m2

Skovlunden

20,
Stenlille
Rækkehus

69 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Drømmer I om at skifte lejligheden ud med et rækkehus? Skifte den faste bolig ud med en lejebolig? Eller er I på jagt efter jeres første hjem sammen som et par? Så er dette 2 værelses rækkehus et oplagt valg for jer. Her får I et nybygget og energivenligt rækkehus i Stenlille.

Velkommen indenfor
Når du træder ind i boligen, bliver du budt velkommen af en praktisk entré, med flot gråt gulv i fliselook. Her har du en vaskesøjle, samt god plads til opbevaring af overtøj og sko i de faste hvide skabe. Skabene går igen i soveværelset og på badeværelset.
Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.

Køkken-alrum og stue i ét
Videre fra entreen har du et lækkert køkken-alrum med stue i forlængelse. Køkkenet er i et hvidt tidløs design fra HTH med alt i hårde hvidevarer. Herfra er der direkte kig ud til de grønne arealer, som boligen er omkranset af. De store vinduer giver et fantastisk lysindfald til rummet.

Boligens udearealer
På indgangssiden har du en lille terrasse samt skur til opbevaring. På boligens anden side har du adgang til en større terrasse, hvor en stille morgen eller lun sommeraften kan nydes fra.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Skovlunden – Stenlille

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

69 m2

Husdyr tilladt

ja

Status

udlejet

Typenummer

A

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.