Skovgårdhøjen – Søvind

2 Værelses rækkehus 67 m2

Røde Mølle Banke

7B,
Søvind
Rækkehus

67 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
1. januar, 2025

Beskrivelse af boligen

Velkommen indenfor i dette 2 værelses rækkehus. Her vil du opleve hvor godt enhver kvadratmeter er udnyttet, så du kan få plads til alt det der er med til at skabe et hjem for dig.

Praktisk velkomst

Når du træder indenfor bliver du budt velkommen af en praktisk entre med flot gråt gulv i flise look der er nemt at rengøre og vedligeholde. Her har du også en vaskesøjle, og god plads til at skabe ekstra opbevaringsløsninger til jakker og sko. Faste hvide skabe i boligens soveværelse, hvor du har hele 3 stk.
Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.

Åben køkken i forbindelse med stue

Videre fra entreen træder du ind i køkkenet med hvide elementer fra HTH, som også går igen på badeværelset. Her får du godt med skabsplads og bordplads, og selvfølgelig alt i hårdehvidevarer.
I forlængelse af køkkenet og mod havesiden har du plads til et spisebord med fast plads til 4 personer, og et hyggeligt tv-hjørne med en dejlig stor sofa.

Boligens udearealer

På indgangssiden har du en lille flisebelagt terrasse med plads til et cafesæt eller en bænk samt et træskur til opbevaring og cykelparkering.
På boligens modsatte side har du en større flisebelagt terrasse samt et mindre græsstykke omkranset af en nyplantet hæk. Her kan du nyde en stille morgen med kaffe eller de lune sommeraftener med grill og havespil.
Fra havesiden er der direkte adgang til de omkringliggende grønne arealer.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Skovgårdhøjen – Søvind

Husleje

7.695 kr./md.

Depositum

23.085 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

67 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

Status

ledig
1/01-2025

Typenummer

A2

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.