Skovgårdhøjen – Søvind

3 Værelses rækkehus 84 m2

Røde Mølle Banke

23C,
Søvind
Rækkehus

84 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
1. januar, 2025

Beskrivelse af boligen

Velkommen indenfor i dette 3 værelses rækkehus. Et hjem for dig som har behov for et ekstra værelse, men stadig foretrækker at have et stort opholdsrum med køkken og stue i åben forbindelse.

Nydelig velkomst

Når du træder indenfor bliver du budt velkommen af en praktisk entre med flot gråt gulv i fliselook der er nemt at rengøre og vedligeholde. Her har du også en vaskemaskine og tørretumbler, bordplads samt et hvidt skab til opbevaring, og god plads til at skabe ekstra opbevaringsløsninger til jakker og sko.
De faste hvide skabe går igen i boligens soveværelse hvor du har hele tre skabe og på værelset hvor du har et enkelt.
Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.

Køkken og stort opholdsrum

Videre fra entreen træder du ind i køkkenet og boligens store opholdsrum.
Køkkenet er med hvide tidløse elementer fra HTH, som også går igen på badeværelset. Her får du godt med skabsplads og bordplads, en glaskeramisk kogeplade og ovn.
På modsatte side af køkkenet er det oplagt at lave spiseplads med fast plads til 4 personer i hverdagen og ved særlige anledninger er der plads til at bordet kan forlænges.
Videre har du stuen hvor du kan skabe et hyggeligt sofahjørne med TV og evt. et arbejdshjørne.

Boligens værelser

I soveværelset, placeret mod boligens indgangsside, har du plads til en dobbeltseng, og en stor garderobe med de tre faste hvide skabe. Boligens ekstra værelse kan både indrettes som et hyggeligt børneværelse med plads til leg eller et teenageværelse med plads til en større seng og skrivebord.
Fra værelset er der direkte kig til boligens udeareal og de omkringliggende grønne arealer.

Hyggelige uderum

Udvid boligens kvadratmeter ved at skabe det hyggelige uderum på begge sider af rækkehuset. På indgangssiden har du et mindre flisebelagt område med plads til en bænk eller et cafesæt. På havesiden har du både en flisebelagt terrasse omkranset af en nyplantet hæk. Her er der plads til større havemøbler samt en grill.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Skovgårdhøjen – Søvind

Husleje

8.995 kr./md.

Depositum

26.985 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

3

Areal

84 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

Status

ledig
1/01-2025

Typenummer

A4

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.