Skovgårdhøjen – Søvind

5 Værelses rækkehus 126 m2

Røde Mølle Banke

21A,
Søvind
Rækkehus

126 m2 /

5 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
1. januar, 2025

Beskrivelse af boligen

Velkommen indenfor i dette 5 værelses rækkehus. Her finder den større børnefamilie sit hjem med 3 gode værelser, et stort og lyst opholdsrum samt skønne udearealer.

Praktisk velkomst

Når du træder indenfor bliver du budt velkommen af en praktisk entre med flotte grå gulve i fliselook der er nemme at rengøre og vedligeholde og som kan holde til støvler, tasker og hvad der ellers følger med børn hjem fra børnehave og skole. Her har du også en vaskemaskine og tørretumbler, bordplads samt et hvidt skab til opbevaring, og god plads til at skabe ekstra opbevaringsløsninger til jakker og sko.
Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.

Familiens samlingspunkt

I boligens hjerte finder du det store opholdsrum. Køkkenet som i denne bolig er med køkken-ø åbner op til resten af rummet, så snakken let kan fortsætte mens der laves mad, lektier ved køkkenbordet og slappes af på sofaen.
Fra det store rum er der videre adgang til den dejlige flisebelagte terrasse, der med sin størrelse indbyder til at skabe et hyggeligt uderum med både spiseplads og loungeområde. Til boligen hører også et mindre havestykket omkranset af nyplantet hæk, hvorfra der er direkte adgang til de omkringliggende grønne fællesarealer.

Boligens værelser

Boligen byder på et stort soveværelse samt 3 mindre værelser. Alle værelserne er med faste hvide skabe til opbevaring samt et større vindue, der giver et skønt lysindfald til de i forvejen lyse rum. Soveværelset samt det ene værelse er vendt mod boligens indgang side, hvor de to resterende er placeret mod havesiden.

Hyggelige udendørs rum

Udnyt boligens udendørs kvadratmeter ved at skabe det hyggelige uderum på begge sider af boligen. På indgangssiden har du et mindre flisebelagt område med plads til en bænk eller et cafesæt. På havesiden har du både en flisebelagt terrasse og et græsstykke omkranset af en nyplantet hæk. Her er der plads til større havemøbler eller et loungesæt.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Skovgårdhøjen – Søvind

Husleje

11.995 kr./md.

Depositum

35.985 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

5

Areal

126 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

Status

ledig
1/01-2025

Typenummer

A7

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.