Skovgårdhøjen – Søvind

4 Værelses rækkehus 112 m2

Røde Mølle Banke

17A,
Søvind
Rækkehus

112 m2 /

4 vær /

1 badeværelse(r)

reserveret

Beskrivelse af boligen

Velkommen indenfor i dette 4 værelses rækkehus. Her får børnefamilien med 2 børn et hjem med rummelige værelser, et stort og lyst opholdsrum samt skønne udearealer.

Kom med ind

Du bydes velkommen i en moderne entre, hvor der er gået tanke til travle hverdage, hvor praktik er vigtig. Her får du et flot gråt gulv i fliselook der er nemt at rengøre og vedligeholde og som kan holde til støvler, tasker og hvad der ellers følger med børn hjem fra børnehave og skole. Her har du også vaskemaskine og tørretumbler, bordplads samt et hvidt skab til opbevaring.

Boligens hjerterum

Fra entreen er der direkte adgang til boligens samlingspunkt, det store køkken-alrum og stuen. I denne bolig får du et køkken med køkken-ø, som åbner området op på fineste vis til resten af rummet. Rummet er med loft til kip, og det sammen med boligens store vinduer inviterer et fantastisk lys ind og giver en hel særlig stor rumfornemmelse.

Boligens rummelige værelser

Her får du tre store værelser, hvor ét af dem har tre faste hvide skabe og plads til en stor dobbeltseng. De to andre værelser har plads til et skrivebord, en større seng og et enkelt skab. Alle værelser er med et stort vindue og kig til områdets omkringliggende grønne arealer.

Hyggelige udendørs rum

Udnyt boligens udendørs kvadratmeter ved at skabe det hyggelige uderum på begge sider af boligen. På indgangssiden har du et mindre flisebelagt område med plads til en bænk eller et cafesæt. På havesiden har du både en flisebelagt terrasse omkranset af en nyplantet hæk. Her er der plads til større havemøbler eller et loungesæt.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Skovgårdhøjen – Søvind

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

4

Areal

112 m2

Husdyr tilladt

ja

Status

reserveret

Typenummer

A9

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.