Hestehaven – Ryslinge

4 Værelses rækkehus 110 m2

Kristian Appels Vej

28,
Ryslinge
Rækkehus

110 m2 /

4 vær /

1 badeværelse(r)

ledig

Beskrivelse af boligen

Drømmer du om et nyt hjem hvor der er plads til hele familien? Og hvor alt det I skal bruge i hverdagen er i gåafstand fra døren? Så er det i Hestehaven, Ryslinge hvor I sammen kan skabe rammerne med et nyopført 4 værelses rækkehus.

En praktisk velkomst
Boligens entre er både flot og praktisk. Med et stærkt og vedligeholdesfrit laminatgulv behøver du ikke bekymre dig om beskidte støvler og tasker der bliver smidt på gulvet.
I entreen har du både vaskemaskine, tørretumbler og mulighed for at lave gode opbevaringsløsninger til hele familiens sko og overtøj.

Familiens samlingspunkt
I boligens hjerte finder du det store fællesrum med køkken alrum og stue i forlængelse. Her kan der laves mad i det åbne køkken, klares lektier ved bordet, slappes af i sofaen alt i mens i stadig er sammen og kan vende dagen. Fra det store fællesrum er der adgang til de resterende værelser.

Boligens 3 værelser
Boligen byder på et stort soveværelse samt 2 mindre værelser. Alle værelserne er med faste hvide skabe til opbevaring samt et stort vindue, som gør det nemt at få frisk luft ind og giver et skønt lysindfald.
Soveværelset samt det ene værelse er vendt mod boligens terrasse og de grønne fællesarealer. Hvor det tredje ligger placeret mod indgangssiden.

Boligens udearealer
Med til boligen følger hele 2 parkeringspladser lige foran døren. Du får et træskur foran huset, hvor du kan opbevare ting som værktøj, redskaber osv. På modsatte side af huset har du fra din terrasse direkte adgang til de grønne fællesarealer i Hestehaven.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Hestehaven – Ryslinge

Husleje

10.445 kr./md.

Depositum

31.335 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

4

Areal

110 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

ledig

Typenummer

E

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.