Højgårdsbakken – Ullerslev

3 Værelses rækkehus 95 m2

Højgårdsløkken

163,
Ullerslev
Rækkehus

95 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Dette nybygget rækkehus byder på flere kvadratmeter end det andet 3 værelses rækkehus i Højgårdsbakken. De ekstra kvadratmeter finder du i boligens samlingspunkt hvor du har stue og spiseplads i ét. Udover at du få flere kvadratmenter, så byder rækkehuset også på privat parkeringsplads, et udendørs skur med plads til opbevaring samt en dejlig træterrasse.

En praktisk velkomst
Rækkehusets entre er lavet med tanke på praktik. Det betyder at du får et vedligeholdes frit gulv som er nemt at rengøre. I entreen har du også vaskemaskine, tørretumbler og mulighed for at lave gode opbevaringsløsninger til hele familiens sko og overtøj.

Familiens samlingspunkt
I boligens hjerte finder du det store fællesrum med stue, spiseplads og køkken i forlængelse. Her kan der laves mad i det åbne køkken, klares lektier ved bordet, slappes af i sofaen alt imens i stadig er sammen og kan vende dagen. Fra det store fællesrum er der adgang til soveværelse, værelse, badeværelse samt terrasse.

Boligens 2 værelser
Boligen byder på et stort soveværelse samt et mindre værelse. Begge vores store vinduer, der giver en dejligt lysindfald til rummet. Soveværelset har 3 faste skabe, plads til en stor dobbeltseng og er vendt mod boligens entre side. Værelset har et skab, plads til seng og skrivebord, og direkte kig til de grønne arealer i Højgårdsbakken.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Højgårdsbakken – Ullerslev

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

3

Areal

95 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

D

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.