Højgårdsbakken – Ullerslev

2 Værelses rækkehus 69 m2

Højgårdsløkken

113,
Ullerslev
Rækkehus

69 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Drømmer du om at skifte lejligheden ud med et rækkehus? Eller at flytte i nyt med minimalt vedligehold? Så har du nu muligheden for at finde dit nye hjem med et 2 værelses rækkehus i Højgårdsbakken i Ullerslev på Fyn. Her får du for eksempel også din egen private parkeringsplads lige foran døren.

Velkommen indenfor
Rækkehuset byder dig indenfor med en praktisk entre, hvor du har vaskemaskine, tørretumbler samt skab og bordplads. Skabselementerne er holdt i et minimalistisk og tidløs design med hvide elementer fra HTH. Elementerne går igen på både badeværelse og i køkken.
Gulvet i entreen er i et praktisk materiale, som gør det nemt at vedligeholde samt rengøre.

Køkken og stue i ét
I forlængelse af entreen træder du ind i boligens hjerte. Det store rum hvor du har køkken, ophold og stue samlet i ét. Her kan snakken let fortsætte mens der laves mad og slappes af på sofaen. Herfra er der direkte adgang til terrassen, hvor du kan nyde de dejlige sommeraftener. Terrassen har den perfekte størrelse til at skabe et hyggeligt uderum.

Soveværelse med opbevaringsløsning
Rækkehusets soveværelse kommer med 3 faste hvide skabe, som gør det let i forhold til opbevaring af tøj og andet. Der er også plads til en stor dobbeltseng eller en mindre seng, hvis du ønsker at indrette et kontorhjørne i samme rum. Valget er op til dig.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Højgårdsbakken – Ullerslev

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

69 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

A

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.