Højgårdsbakken – Ullerslev

3 Værelses rækkehus 86 m2

Højgårdsløkken

1,
Ullerslev
Rækkehus

86 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Er drømmen at få flere kvadratmener? Et ekstra værelse? Eller direkte adgang til naturen? Med et 3 værelses rækkehus i Højgårdsbakken kan du få det hele opfyldt. Rækkehuset er opført med en grøn profil, så du kan flytte i nyt med god samvittighed. Du får altså et helt nyt hjem med minimal vedligehold og en attraktiv placering i Ullerslev på Fyn.

Velkommen hjem
Til et hjem hvor du kan slappe af og føle dig hjemme.
Du får en praktisk entre, Køkken-alrum med stue i forlængelse, 2 værelser, badeværelse samt en dejlig terrasse. Alt er holdt i et minimalistisk design, så du har mulighed for at sætte dit eget præg på dit hjem igennem indretningen.

Boligens samlingspunkt
Et køkken-alrum er for mange børnefamilier en drøm. Her kan I være sammen imens i stadig har gang i hver sit. Der kan laves lektier ved spisebordet, smøres madpakker i køkkenet og spilles playstation i sofahjørnet. Når sommeren melder sin ankomst, kan i åbne døren op til den dejlige terrasse og nyde de lune dage her.

Børneværelse eller kontor?
Eller et teenageværelse? Uanset hvad dit behov er lige nu eller bliver på sigt, så har du mulighed for at opfylde det med boligens ekstra værelse. Værelset har et fast skab med god plads til opbevaring. Værelset ligger vendt mod de grønne arealer og med det store vindue, har du et fantastisk lysindfald i rummet.

Ryk livet udendørs
Med til boligen får du din egen private parkeringsplads samt et skur på entre siden til praktisk opbevaring. På modsatte side får du din egen private terrasse hvor du har mulighed for at skabe et hyggeligt udemiljø. Fra terrassen er der direkte adgang til grønne arealer som både indbyder til leg, hundeluftning eller en gåtur.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Højgårdsbakken – Ullerslev

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

3

Areal

86 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

C

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.