Grøddehøj – Ikast

3 Værelses rækkehus 84 m2

Grødde Huse

50C,
Ikast
Rækkehus

84 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Dette 3 værelses rækkehuse i Ikast henvender sig til den lille familie eller parret som ønsker et ekstra værelse. Med til boligen følger egen parkeringsplads, skur til opbevaring samt en dejlig terrasse. Overalt i boligen har du gulvvarme samt ventilationsanlæg der sikrer dig et bedre indeklima året rundt.

Træd ind i dit nye hjem
Boligens entre er lavet med tanke på praktik. Her har du vaskemaskine og tørretumbler, plads til opbevaring af overtøj og sko samt et flot gulv med gråt fliselook. Videre fra entreen kommer boligens badeværelse med hvide elementer fra HTH. Badeværelseselementerne er holdt i et minimalistisk og tidløs design, så du kan sætte dit eget præg. De hvide elementer går igen i køkkenet.

Ét stort køkken-alrum
I denne bolig er der skabt et naturligt samlingspunkt hvor du har køkken, spiseplads og stue i forlængelse af hinanden. Her kan I mødes i hverdagen omkring madlavning, afslapning på sofaen eller lektielæsning ved spisebordet. Når vejret tillader det, kan der åbnes op til den store terrasse, hvorfra der er direkte kig til de omkringliggende grønne arealer.

Kontor eller børneværelse?
Boligens ekstra værelse er både ideel som børneværelse og kontor. Der er plads til leg og egen seng, eller mulighed for at skabe et hyggeligt kontormiljø med opbevaringsplads.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Grøddehøj – Ikast

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

3

Areal

84 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

A4

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.