Grøddehøj – Ikast

2 Værelses rækkehus 76 m2

Grødde Huse

44D,
Ikast
Rækkehus

76 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
15. februar, 2024

Beskrivelse af boligen

Er drømmen at skifte lejligheden ud med et rækkehus? Skifte den faste bolig ud med en lejebolig? Eller er I på jagt efter jeres første hjem sammen som et par? Så er dette rækkehus et oplagt valg for jer. Her får I en energivenlig bolig med minimalt vedligehold i attraktive Ikast.

Velkommen indenfor
Når du træder ind i boligen, bliver du budt velkommen af en praktisk entré, med flot gulv i gråt i fliselook. Her har du en vaskesøjle, samt god plads til opbevaring af overtøj og sko i de faste hvide skabe. Skabene går igen i soveværelset og på badeværelset.
Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig et bedre indeklima.

Køkken-alrum og stue i ét
Videre fra entreen har du et lækkert køkken-alrum med stue i forlængelse. Køkkenet er i et hvidt tidløs design fra HTH med alt i hårde hvidevarer. Herfra er der direkte kig ud til de grønne arealer, som boligen er omkranset af. De store vinduer giver et fantastisk lysindfald til rummet.

Boligens udearealer
På indgang siden har du egen parkeringsplads samt et skur til opbevaring. På boligens anden side har du adgang til en dejlig terrasse, hvor en stille morgen eller lun sommeraften kan nydes fra.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Grøddehøj – Ikast

Husleje

8.195 kr./md.

Depositum

24.585 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

76 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

ledig
15/02-2024

Typenummer

A3

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.