Grøddehøj – Ikast

5 Værelses rækkehus 111 m2

Grødde Huse

24A,
Ikast
Rækkehus

111 m2 /

5 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

I denne bolig er der gjort plads til hele familien med 4 gode værelser og et fantastisk opholdsrum. Med dertilhørende parkeringsplads samt en dejlig stor terrasse lever den op til enhver børnefamilies boligdrøm.

Kom med indenfor
Boligens entre er både flot og praktisk. Gulvet er med grå fliser, som kan holde til meget samt er nemme at rengøre. I entreen har du en smart vaskesøjle bestående af tørretumbler og mulighed for at lave gode opbevaringsløsninger til hele familiens sko og overtøj.

Familiens samlingspunkt
I boligens hjerte finder du det store fællesrum. Køkkenet som i denne bolig er med køkken-ø åbner op til resten af rummet, så snakken let kan fortsætte mens der laves mad. Fra det store fællesrum er der videre adgang til den dejlige terrasse, der med sin størrelse indbyder til at skabe et hyggeligt uderum.

Boligens 4 værelser
Boligen byder på et stort soveværelse samt 3 mindre værelser. Alle værelserne er med faste hvide skabe til opbevaring samt et større vinduer, der giver et skønt lysindfald til de i forvejen lyse rum. Soveværelset samt det ene værelse er vendt mod boligens terrasse og de grønne fællesarealer. Hvor de to resterende er placeret mod indgangssiden.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Grøddehøj – Ikast

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

5

Areal

111 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

A8

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.