Sletteskoven – Nr. Bjert

4 Værelses rækkehus 110 m2

Grethesvej

57,
Kolding
Rækkehus

109 m2 /

4 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Dette rækkehus henvender sig særlig til familien med 2 børn. Her får du udover et stort soveværelse også to gode værelser. Med til boligen følger to private parkeringspladser, skur til opbevaring, terrasse samt en lille have og alt i hårde hvidevarer. Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.
Kom med ind
Du bydes velkommen i en moderne entre, hvor der er gået tanke til den nødvendige praktik i en travl hverdag. Her har du vaskemaskine og tørretumbler med bordplads samt faste hvide skabe til opbevaring af overtøj, sko og tasker.

Boligens hjerterum
Fra entreen er der direkte adgang til boligens samlingspunkt, det store køkken-alrum og stuen. I denne bolig får du et køkken med køkken-ø, som åbner området op på fineste vis til resten af rummet. Over køkkenet er der placeret et ovenlys vindue, der sammen med loft til kip og boligens andre store vinduer lukker et fantastisk lys ind og giver en hel særlig stor rumfornemmelse.

Boligens værelser
Du får her tre store værelser, hvor ét af dem har tre faste hvide skabe og plads til en stor dobbeltseng. De to andre værelser har plads til et skrivebord, en større seng og har et enkelt skab. Alle værelser er med et stort vindue og kig til områdets omkringliggende grønne arealer.

Hyggelige uderum
Udnyt boligens udendørs kvadratmeter ved at skabe hyggelige uderum på begge sider af boligen. På indgangssiden har du et mindre flisebelagt område med plads til en bænk eller et cafesæt. På havesiden har du både en flisebelagt terrasse og et græsstykke omkranset af en nyplantet hæk. Her er der plads til større havemøbler eller et loungesæt.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Sletteskoven – Nr. Bjert

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

4

Areal

109 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

C

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.