Sletteskoven – Nr. Bjert

2 Værelses rækkehus 76 m2

Grethesvej

2,
Kolding
Rækkehus

76 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

ledig

Beskrivelse af boligen

Med dette 2 værelses rækkehus får du lidt ekstra kvadratmeter i boligens store opholdsrum. Boligen er særlig attraktiv for dig som par eller enlig. Med til boligen følger egen privat parkeringsplads, skur, terrasse samt lille have og alt i hårde hvidevarer.
Velkommen indenfor
Når du træder indenfor bliver du budt velkommen af en praktisk entre med flot gråt gulv i flise look. Her har du en vaskemaskine og tørretumbler, bordplads, samt god plads til opbevaring af overtøj og sko i de faste hvide skabe. De faste hvide skabe finder du også i boligens soveværelse og badeværelse. Overalt i boligen er der gulvvarme samt ventilationsanlæg, som er med til at sikre dig det bedste indeklima.

Opholdsrum
Fra entreen er der adgang til boligens store opholdsrum med loft til kip. Dette giver en større rumfornemmelse, som sammen med de store vinduer, byder lyset ind på fineste vis. Dette rum ligger både op til afslapning og socialt samvær. Her er der plads til at skabe et hyggeligt sofahjørne med TV samtidig med, at du kan have et spisebord med fast plads til 6 personer. Køkkenet er i et hvidt tidløs design fra HTH. Elementer som også går igen på badeværelset.

Boligens udearealer
På indgangssiden har du en lille flisebelagt terrasse, et skur til opbevaring samt en privat parkeringsplads. På boligens modsatte side har du en større flisebelagt terrasse samt et mindre græsstykke omkranset af en nyplantet hæk. Her kan du nyde en stille morgen med kaffe eller de lune sommeraftener med grill og havespil.
Fra havesiden er der direkte adgang til de omkringliggende grønne arealer.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Sletteskoven – Nr. Bjert

Husleje

8.495 kr./md.

Depositum

25.483 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

76 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

ledig

Typenummer

A2

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.