Hestehaven – Ryslinge

2 Værelses rækkehus 69 m2

Christen Kolds Vej

5,
Ryslinge
Rækkehus

69 m2 /

2 vær /

1 badeværelse(r)

udlejet

Beskrivelse af boligen

Drømmer du om et hjem med karakter? Et hjem som ikke ligner alle andre? Eller et hjem hvor skøn natur og byliv er lige ude foran din dør? Alt dette får du med et 2 værelses rækkehuse i Hestehaven. Her er der både plads til dig, din partner og evt. jeres firbenet bedsteven .

Velkommen indenfor
Når du træder ind af døren har du en praktisk entre med vaskemaskine og tørretumbler, samt plads til opbevaring af overtøj og sko. I forlængelse af entreen kommer boligens badeværelse, som er holdt i et minimalistisk og tidløs design. De hvide elementer fra HTH går også igen i køkkenet.
I alle boligen rum er der gulvvarme samt ventilationsanlæg.

Køkken og stue i ét
Det store rum i boligens midte vil blive det naturlige samlingspunkt for hyggelige middage med venner og familie. Med et åbent køkken kan der let holdes gang i snakken imens der laves mad og hygges ved spisebordet. Her er der også plads til at skabe en hyggelig sofahjørne, hvorfra der er direkte adgang til terrassen.

Soveværelse med kig til haven
Forstil dig at vågne op med solen stråler ind af vinduet og direkte kig til den vilde natur. Det får du her. Boligens soveværelse har faste hvide skabe til opbevaring af tøj samt plads til en dejlig stor dobbeltseng.

Boligens udearealer
På den ene side af rækkehuset har du adgang til en dejlig terrasse, hvor du kan nyde din morgenkaffe, de sene sommeraftener med grill eller hunden der leger rundt. På den anden side har du din egen private parkeringsplads samt et træskur til opbevaring af diverse.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Hestehaven – Ryslinge

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

2

Areal

69 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

udlejet

Typenummer

A

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.