Hestehaven – Ryslinge

3 Værelses rækkehus 95 m2

Christen Kolds Vej

4,
Ryslinge
Rækkehus

95 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

ledig
1. november, 2024

Beskrivelse af boligen

Dette nybygget rækkehus byder på flere kvadratmeter end vores andet 3 værelses rækkehus i Hestehaven. De ekstra kvadratmeter finder du i boligens samlingspunkt køkken-alrum med stue i forlængelse. Så her er der virkelig god plads til at familien kan samle sig. Drømmer du også om egen parkeringsplads lige foran døren? En terrasse hvor du kan nyde den dejlige danske sommer? Eller et ekstra værelse til kontor eller børneværelse? Så er der bestemt en god chance for, at den kan blive opfyldt med dette 3 værelses rækkehuse i Hestehaven, Ryslinge.

Træd ind i dit nye hjem
Boligens entre er lavet med tanke på praktik. Her har du vaskemaskine og tørretumbler, plads til opbevaring af overtøj og sko samt et laminatgulv som er stærk og nem at vedligeholde.
I forlængelse af entreen kommer boligens badeværelse med hvide elementer fra HTH. Badeværelseselementerne er holdt i et minimalistisk og tidløs design, så du kan sætte dit eget præg. De hvide elementer går igen i boligens køkken.

Ét stort fællesrum
I denne bolig er der skabt et naturligt samlingspunkt hvor du har køkken, spiseplads og stue i forlængelse af hinanden. De store vinduer mod terrassen giver et fantastisk lysindfald til rummet.
Når vejret tillader det, kan du åbne op til terrassen, og nyde de dejlige sommerdage med morgenkaffe i solen, frokost på terrassen eller grill med vennerne om aftenen.

Kontor, børneværelse eller måske hjemme fitness?
Hvad du bruger det ekstra værelse til, er selvfølgelig helt op til dig. Men boligens ekstra værelse kan både indrettes som et hyggeligt hjemmekontor, et børneværelse med plads til leg og egen seng eller et fitness rum. Både soveværelset og værelset har faste hvide skabe, som gør det let i forhold til opbevaring.

Boligens udearealer
Med til boligen følger egen privat parkeringsplads lige foran døren. På samme side har du et træskur til opbevaring af diverse. På modsatte side har du din egen træterrasse med grønne fællesarealer i forlængelse.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2020

Projekt

Hestehaven – Ryslinge

Husleje

9.345 kr./md.

Depositum

28.035 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

3

Areal

95 m2

Husdyr tilladt

ja

Parkering

egen

Status

ledig
1/11-2024

Typenummer

D

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.