Skrillingehøjen – Middelfart

Området omkring Skrillingehøjen i Middelfart byder på en charmerende kombination af historie, natur og landlig idyl.

Skrillingehøjen er omgivet af frodige marker, grønne enge og smukke skovområder. Her kan man opleve den storslåede natur og nyde freden og roen, der findes i området. De omkringliggende landskaber indbyder til vandreture og cykelture, hvor man kan udforske de naturskønne stier og nyde den friske luft.

Sidst i 2024 byder CL Bolig indenfor i Skrillingehøjen til intet mindre end 110 flotte, nybyggede lejeboliger, der indeholder alt, hvad den moderne familie, parret eller senioren kan ønske sig. Rækkehusene er alle opført i bæredygtige materialer med sans for både kvalitet og funktionalitet.

Skrillingehøjen er også et populært udgangspunkt for udflugter til Skrillinge Strand, der ligger i nærheden. Denne sandstrand er en skjult perle og byder på en afslappende atmosfære og klart badevand. Her kan man tage en forfriskende dukkert eller slappe af på stranden, mens man nyder den fantastiske udsigt over Lillebælt.

  • 110 Lejeboliger
  • 66 – 108m2
  • 3 – 4 1/2 værelses

Bo i smukke omgivelser tæt på Middelfart by

Området omkring Skrillingehøjen er også i kort afstand til Middelfarts charmerende bymidte, hvor man finder gamle bindingsværkshuse, hyggelige caféer og butikker.

Alt i alt byder området på en perfekt kombination af historie, natur og kulturelle oplevelser. Her kan man nyde den idylliske landlige atmosfære, udforske spændende arkæologiske steder og opleve den smukke natur i området. Det er et sted, der tiltaler både lokale beboere og besøgende, der søger en autentisk og berigende oplevelse.

Alle vores rækkehuse har gulvvarme i alle rum, alt i hårde hvidevarer, energivenlige tre-lags vinduer og et klimavenligt ventilationsanlæg, der genbruger varmen i hjemmet. Dette er med til at holde forbruget i rækkehuset lavt. Der er gjort klar til ladestander til din el bil.

Reserver din lejebolig i Skrillingehøjen

Lyder det som noget for dig? Så kan du reservere din drømmebolig ved at kontakte CL Bolig på 70707878, eller udlejning@clbolig.dk.