Skrillingehøjen – Middelfart

4 1/2 Værelses rækkehus 104 m2

Bolig

37,
Middelfart
Rækkehus

104 m2 /

2 badeværelse(r)

ledig

Beskrivelse af boligen

I denne bolig får du et dejligt toplans rækkehus med plads til hele familien. Stueetagen er indrettet som hverdagens samlingspunkt, hvor første sal er her, hvor I kan gå hver til sit. Til boligen er der rig mulighed for, at indrette hyggelige uderum på begge sider af boligen.

En praktisk velkomst

Rækkehusets entre er lavet med tanke på praktik. Det betyder, at du får et vedligeholdelsesfrit gulv med grå klinker, som er nemt at rengøre. I entreen har du også faste hvide skabe til opbevaring af familiens sko, tasker og overtøj. Er der behov for ekstra plads, er der også mulighed for at skabe det.

En praktisk velkomst

I boligens hjerte finder du det store fællesrum. Køkkenet er i denne bolig, et vinkelkøkken fra HTH. Køkkenet ligger i åben forbindelse til resten af rummet, så snakken let kan fortsætte mens der laves mad. Fra det store fællesrum er der adgang til den dejlige flisebelagte terrasse, der med sin størrelse indbyder til at skabe et hyggeligt uderum.

Samlingspunkt i stueplan

Boligen byder på et stort soveværelse samt 2 mindre værelser. Alle værelserne er med faste hvide skabe til opbevaring samt et stort vindue, der giver et skønt lysindfald til de i forvejen lyse rum. Soveværelset samt det ene værelse er vendt mod boligens terrasse og de grønne fællesarealer. Hvor det andet er placeret mod indgangssiden.

3 værelser og walk-in eller kontor på første sal

På første sal får du to gode værelser, et stort soveværelse med adgang til kontor eller walk-in samt boligens andet badeværelse. På badeværelset i stueplan har du en vaskesøjle og et toilet, hvor du på første sal har bad og toilet.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Skrillingehøjen – Middelfart

Husleje

10.995 kr./md.

Depositum

32.985 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

Areal

104 m2

Husdyr tilladt

ja

Status

ledig

Typenummer

B8

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.