Skrillingehøjen – Middelfart

3 Værelses rækkehus 66 m2

Bolig

27,
Middelfart
Rækkehus

66 m2 /

3 vær /

1 badeværelse(r)

reserveret

Beskrivelse af boligen

Dette 3-værelses rækkehus i Skrilligehøjen henvender sig til den lille familie, eller parret, som ønsker et ekstra værelse. Med til boligen følger egen parkeringsplads, skur til opbevaring samt en dejlig terrasse. Overalt i boligen har du gulvvarme og ventilationsanlæg, der sikrer dig et bedre indeklima året rundt.

Træd ind i dit nye hjem

Boligens entre er lavet med tanke på praktik. Her har du god plads til opbevaring af overtøj og sko, samt et praktisk gulv med grå klinker. Videre fra entreen kommer boligens badeværelse med hvide elementer fra HTH samt en vaskesøjle. Badeværelseselementerne er holdt i et minimalistisk og tidløs design, så du kan sætte dit eget præg. De hvide elementer går igen i køkkenet, entreen og på værelserne.

Boligens samlingspunkt

Videre fra entreen træder du ind i køkkenet, som i denne bolig er et vinkelkøkken. Her får du masser af bordplads samt opbevaringsplads, idet der også er overskabe. I forlængelse af køkkenet kommer det dejlige opholdsrum, med både plads til spisebord og et hyggeligt sofahjørne. Herfra kan der åbnes op til haven, hvor du får din egen private terrasse.

Kontor eller børneværelse?

Boligens ekstra værelse kan både indrettes som et børneværelse eller et kontor. Der er plads til leg og egen seng, eller mulighed for at skabe et hyggeligt kontormiljø med opbevaringsplads.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Skrillingehøjen – Middelfart

Husleje

7.495 kr./md.

Depositum

22.485 kr.

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

3

Areal

66 m2

Husdyr tilladt

ja

Status

reserveret

Typenummer

B3

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.