Skrillingehøjen – Middelfart

4 Værelses rækkehus 85 m2

Bolig

26,
Middelfart
Rækkehus

85 m2 /

4 vær /

1 badeværelse(r)

reserveret

Beskrivelse af boligen

Velkommen til vores familievenlige bolig, hvor der er plads til alle med 3 rummelige værelser og et fantastisk opholdsrum. Parkeringsplads er inkluderet til boligen (bemærk, at få boliger deler en fælles parkeringsplads). Den store terrasse er perfekt til afslapning og hygge, og boligen er skræddersyet til at opfylde ethvert behov for en børnefamilie.

Kom med indenfor

Boligens entre er både flot og praktisk. Du får her et gulv med grå klinker, som går igen på badeværelset. I entreen har du masser af opbevaringsplads samt mulighed for at lave mere til hele familiens sko, tasker og overtøj.
Videre fra entreen kommer boligens badeværelse med hvide elementer fra HTH samt en vaskesøjle.

Familiens samlingspunkt

I boligens hjerte finder du det store fællesrum. Køkkenet er i denne bolig, et vinkelkøkken fra HTH. Køkkenet ligger i åben forbindelse til resten af rummet, så snakken let kan fortsætte mens der laves mad. Fra det store fællesrum er der adgang til den dejlige flisebelagte terrasse, der med sin størrelse indbyder til at skabe et hyggeligt uderum.

Boligens 3 værelser

Boligen byder på et stort soveværelse samt 2 mindre værelser. Alle værelserne er med faste hvide skabe til opbevaring samt et stort vindue, der giver et skønt lysindfald til de i forvejen lyse rum. Soveværelset samt det ene værelse er vendt mod boligens terrasse og de grønne fællesarealer. Hvor det andet er placeret mod indgangssiden.

Specifikationer

Type

Rækkehus

Energimærke

A2015

Projekt

Skrillingehøjen – Middelfart

A/C vand & varme

Afregnes med forsyning

Værelser

4

Areal

85 m2

Husdyr tilladt

ja

Status

reserveret

Typenummer

B6

Vores projekter

Interesseret i et af vores spændende hjem?

Hvis du søger et rækkehus, så finder du dit næste hjem hos CL Bolig. Tilmeld dig vores interesseliste og modtag nyheder, vigtige datoer og informationer om kommende projekter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

– Få nyhederne som en af de første

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du blandt de første til at modtage alt fra nyheder til inspiration og nyttige oplysninger fra CL Bolig. Vi sender dig seneste nyt i forhold til aktuelle og kommende projekter samt datoer for indflytning, opskrivning og åbent hus. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Bestil materialer

Modtag vores brochure og dyk ned i vores fantastiske boliger. Du vil modtage brochuren på mail.